Jouw reis door je chakra’s

In deze cursus van 7 avonden leer je de energie van jouw chakra systeem kennen en hoe je in het leven staat. Je ontdekt jezelf op een diepere laag (fysiek & spiritueel) en de inspirerende lessen geven je tools mee om in het dagelijkse leven meer helderheid te krijgen over de verbinding met jezelf en jouw omgeving. Bewustzijn en de behoefte aan groei, eerlijk naar jezelf en je eigen verantwoordelijkheid kijken zijn een voorwaarde voor innerlijke groei. We behandelen elke avond een chakra zodat je voldoende tijd hebt om het thema te integreren en het toe te passen.

 

We overlopen kort de basiskennis van elke chakra.

Vervolgens gaan we leren voelen en ervaren van elke chakra-energie en breiden dan uit met praktische oefeningen.Dit doen we door energetische oefeningen, bewegen, meditatie, ademhaling, klanken maken, mudra’s, en nog veel meer. We baseren ons hierbij op technieken uit Tai Chi, Qi Gong, Tibetaanse klankenleer, Kinesiologie e.a. 

Na iedere cursusavond krijg je huiswerk mee om dieper in het thema te komen en zo de opgedane kennis te gaan voelen en ervaren om het vervolgens in je dagelijks leven toe te passen. Echte kennis ontstaat pas als je het zelf doorleeft.

Indeling: 

Avond 1: Basischakra: verkennen, leren gronden, “Ik mag er zijn”

Avond 2: Heiligbeenchakra : energie ontdekken in mijn buik, wat voel ik allemaal? En hoe sta ik in verbinding met mijn emoties?

Avond 3: Zonnevlechtchakra: hoe ga ik om met kracht? Innerlijk vuur activeren. Ontdekking van de krijger!

Avond 4: Hartchakra: harmonie en balans in relatie tot iedereen en alles waarmee je in contact komt.

Avond 5: Keelchakra: ik mag mezelf uiten en delen wat er in mijn binnenwereld speelt.

Avond 6: Voorhoofdschakra: gebruik ik mijn intuïtie, zelfinzicht?

Avond 7: Kruinchakra: uitstralen van geluk en verbondenheid.

deelname: €350

maximum 12 personen

Nieuwe data worden nog bekend gemaakt.